Dierre Neos speciális, 5 kulcsos zárbetét csere, Budapesten, jó áron

Az új építésű lakóparkokban, újonnan átadott lakóházak esetében, mindig felmerül valami kérdés az újonnan beköltözött tulajdonosok részéről, pl. hogy megkaptak-e minden kulcsot a zárhoz, lehet-e valakinél még kulcs, megbízható-e az építtető, és így tovább. Ha biztosra akarnak menni, ne kockáztassanak, ne bízzák a véletlenre, hogy hátha nem jönnek be, hátha nem élnek vissza azzal, hogy hónapokon keresztül az a lakáskulcs, amit átadtak különböző vállalkozók, emberek kezén ment keresztül!

A tisztánlátás érdekében: a bejárati ajtókat már jóval az átadás előtt beszerelik. Így a kulcsok folyamatosan vándorolnak, a burkoló, a kőműves, a villanyszerelő, a klímatelepítő, az üveges és más egyéb mesteremberek kezében is vannak. Arról nem is beszélve, hogy ez alatt az időszak alatt a bejárati ajtót nem nagyon kímélik, összekoszolják, nekimennek a talicskával, behorpad és ez csak azután derül ki, miután beköltözik a tulajdonos. Elvégre nem az az egyetlen dolga, hogy a bejárati ajtót alaposan szemügyre vegye. Ilyenkor szokott jönni a garanciális irodával való harc, természetesen ők mentegetőznek, nem vállalnak semmit, mert csak addig jó a megrendelő, amíg fizet, utána már megy az időhúzás az építtető részéről. Ezért is gondoljuk azt, hogy ha ilyen a hozzáállásuk, akkor a kulcs ügyben sem lehetnek valami megbízhatóak. Javaslatunk, hogy ennél a biztonsági ajtónál ne kockáztasson senki, cseréltesse le mielőbb a zárat és ha már ezt tesszük, olyanra cseréljük, ami valódi biztonságot ad! Közvetlen az olasz zárgyártó cégtől vásároljuk a Dierre Neos 5 kulcsos zárbetéteket, szigorúan becsomagolva, mindig az ügyfél előtt kibontva a kulcsokat a zárcsere előtt!

Mit kell tudni erről a termékről, miért jobb, mint a többi, miben más?

Nagyon régóta dolgozunk ebben a szakmában és egy olasz ajtó olasz zárbetéttel tud tökéletesen működni. Nyilván európai profilra van kialakítva, de valamiért az olaszok mégis ezeknek a zárbetéteknek a hívei, mint például a New Power vagy a Dierre Neos. Úgy alkották meg a kulcsos, illetve belső tekerőgombos összehangolást, hogy kényelmesebben, könnyebben, akadásmentesen tudja kezelni bárki, mint például egy német zárbetétet.

Senkit nem beszélünk le egy másik termékről, ha ő nem ezt szeretné, de hosszútávú működést biztos, hogy csak ez fog tudni nyújtani, hiszen az olaszok nem véletlenül találták ki ezt a köztes megoldást. A Neos zárbetét 5 kulcsos kivitelű, fúrás- és finomnyitás elleni védelemmel van ellátva, a kulcsai bár nem másolásvédettek, ellenben nagyon biztonságos a termék. Kényelmi funkcióként tekerőgomb szerelhető rá, pontosabban átszerelhető az ajtóban lévő régebbi árból.

Zárcsere Budapest területén az összes új építésű ingatlanban éjjel-nappal megrendelhető nálunk, méret függvényében, 54.000 forinttól elérhető. Ez az ár a komplett költség, munkadíjjal, kiszállással, szereléssel és anyaggal ellátva. Munkáinkra, illetve a beszerelt termékre egy év teljes körű cseregaranciát vállalunk, normális, rendeltetésszerű használat mellett.

Hogyan történik a zárbetét csere, mennyi időt vesz igénybe?

A Dierre szerkezet zárbetét cseréjének a szakmai részét a szerelő kolléga intézi, ezzel az ügyfélnek nem kell foglalkozni. Mi visszük a helyszínre a bontatlan csomagolású, új, 5 kulcsos zárbetéteket is. A szerelési idő mindig attól függ, hogy milyen módszerrel lett beépítve a bejárati ajtó, hiszen nem azzal megy el a legtöbb idő, hogy a zárbetétet kicseréljük (mert ez kb. 10-15 perc), hanem az utólagos beállítással, hangolással, hiszen az ügyfél nem veszi észre, hogy az újonnan beszerelt ajtó már akad és mi az ilyen működést nem szeretjük. Mindig úgy állítjuk be, hogy szakmailag is el lehessen mondani, tökéletes az ajtó működése, addig nem hagyjuk ott, amíg nem tesszük hibátlanná a záródást. Egyszóval legalább egy órát rászoktunk szánni a Dierre Neos zárbetét kicserélésére, illetve az ajtó átnézésre, beállítására, ha már az építtető nem végezte el a feladatát. A zárbetétbe vízszintesen kell belehelyezni a kulcsot, és az teljesen mindegy, hogy a kulcsnak melyik lapjára, hiszen laponmart kivitelű a kulcs, ami azt jelenti, hogy így is, úgy is behelyezhető a zárba. A kulcs lapján furatok, mélyedések vannak, ezek ellenőrzik a csapot a zárbetétben. További karbantartást nem igényelnek, a zárak gyárilag el vannak látva mindenfajta úgynevezett adalékanyagokkal. A kulcsokra érdemes vigyázni és olyan helyen tárolni őket, ahol nem keletkezik sérülés a kulcsszáron. A zárcsere megrendelésétől számítva akár aznap, de legkésőbb 24 órán belül elvégezzük a megrendelt munkát.

Dierre Neos speciális, 5 kulcsos zárbetét csere, Budapesten, jó áron
Dierre Neos speciális, 5 kulcsos zárbetét csere, Budapesten, jó áron