Ajtózárcsere Dunakeszi

A Dunakeszin élők ajtói ugyanolyan szervizellátást igényelnek, mint budapesti ügyfeleinkéi. Ezt mi tudjuk is biztosítani, mégpedig a budapesti árakon. Dunakeszin semmilyen felárat nem számolunk fel a pesti árakhoz képest!

Bármilyen ajtóban tudunk zárat cserélni, letört kilincset pótolni, kulcselvesztés miatti zárnyitást alkalmazni, vagy a biztonság növelése érdekében, erős másodzárakat felszerelni, igény szerint hevederzárat telepíteni!

Az ajtózár cseréjét rugalmasan vállaljuk akár aznapi, vagy másnapi kiszállással, kínai HiSec ajtóban, hevederzárban, műanyag felhúzó-kilincses bejárati ajtóban. Várjuk dunakeszi lakosok jelentkezését, sima egyszerű bejárati ajtózárcserétől kezdve bármilyen többpontos zárcsere ügyében! Jó felszerelt szervizautónkból gyorsan, szakszerűen biztosítjuk a zárcserét!

Vállajuk továbbá a kulcselvesztés miatti ajtózár nyitást, majd az ezt követő zárbetét cserét, lakáskulcselhagyás, és új lakásba költözés miatt teljes körű zár lecserélést, zár újrakódolását, szakszerű munkavégzéssel.

Ne legyen a betörők áldozata, ne várja meg, míg az elhagyott kulcs esetleg meglesz, nem tudhatja ki készített belőle másolatot, ki férhetett hozzá!

Cseréltessen zárat, zárbetétet még ma biztonsági okokból! Kiszállási díj nélkül dolgozunk Dunakeszi területén is!

06-30-408-8914