Zárcsere nonstop Budapest

Nonstop ajtózárcserét, betörésbiztos zárbetét-cserét vállalunk Budapest minden lakosának kiszállási díj nélkül, magas fokozatú, bevizsgált zárakkal, jól felszerelt szervizautóból, gyors munkavégzéssel! Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt dolgozunk. Mindenkinek igyekszünk a legrövidebb időn belüli helyszínre érkezést biztosítani, mert a hétvégi vagy ünnepnapi megrendelések azért sürgősek, mert éppen akkor történt valami a zárral, ami nem tűr halasztást.

Zárcsere, kilincs csere hétvégén

Felhúzókilincses és kulcsműködtetésű műanyag- vagy fa ajtóban vállalunk jó minőségű, izraeli Keylocx és LOCXIS zárbetét cserét, kiszállási díj nélkül! HiSec, TerraSec, Secdoors, Fulda típusú távol-keleti egy- vagy kétzáras kínai ajtók kilincseinek komplett cseréjét, illetve zárjainak betörésbiztossá tételét vállaljuk! Ha letörött a kilincs vagy eltörött benne a rugó, hívjon minket bátran, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is, Budapest összes kerületében aznapi kiszállást biztosítunk, jó áron, garanciával.

Ajtózárcsere ünnepnapokon garanciával

Ajtózárcsere szolgáltatást végzünk és vállalunk szakszerűen, gyorsan, profi zárszerelő szakemberekkel! Karácsony, húsvét, pünkösd és más ünnepek alkalmával is! Ez a szolgáltatás azért fontos, mert sok embernek nem tűr halasztást a zárcsere. Másnap már dolgozik vagy el kell utaznia, esetleg nem akarja halogatni a zárcserét, neki épp ekkor van rá ideje. Itt jövünk mi a képbe!

Amiben biztos, hogy tudunk segíteni, az a minőségi, gyors szolgáltatás, Budapesten kiszállási díj nélkül, akciós zárak beszerelésével! Vállalunk olasz biztonsági tollas kulcsos zárcserét, Mottura, Cisa, Securemme, Sab, Viro, Iseo, Potent, Moia változatokban.

Hevederzárbetét-csere nonstop ügyelet

Budapesti zárszerviz vállalkozásunk vállal vízszintes Biztibuk, Barlock, Miskolci, Prezidium, Magzett, Abus hevederzárakban gyors, helyszíni zárbetétcserét, meghibásodás vagy kulcselvesztés miatt, bérlőváltás esetén, illetve a biztonság fokozására, a lakás védelme érdekében.

Mul-T-Lock, Superlock zárbetét csere

Cégünk szakemberei éjjel nappal kicserélik Önnek az Izraelben készült, fogaskerekes ajtózárbetétjét jó minőségű, általunk forgalmazott Keylocx vagy LOCXIS, szintén izraeli zárakra! Mi ezekkel dolgozunk, ezeket tartjuk a szervizautóinkba. Gyorsszervizünk Budapest összes kerületében az év 365 napján, kiszállási díj nélkül vállal Superlock ajtózárszerkezet cserét, Multilock többpontos zártest cserét, kompletten, jó áron!

Zárkódolás hétvégén új kulcsokra

Cisa, Dierre kódolható, tanítható, Olaszországban készült biztonsági zárak kulcsainak újraprogramozása, mely nem olyan költséges, mint egy komplett zárszerkezet csere. A kódolást gyorsan elvégezzük, az új kulcsok dobozát az ügyfél előtt bontjuk ki. A kódolás elvégeztével számlát állítunk ki. A doboz tartalma: 3 db gyári kulcs. Zárkódolást csakis hibátlanul, kiválóan működő zárak esetében szabad elvégezni! Garanciát a kódolás esetén nem tudunk vállalni, mert a szerkezet a régi marad, csak új kulcsot kap a zár.

Hívja nonstop elérhető telefonszámunkat a 06-30-408-8914 telefonszámon vagy írjon emailt a profizar@gmail.com címünkre. További részletek itt.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest