Site icon Zárcsere Budapest

Securemme tollas kulcsos ajtózár átalakítás

Egyre többen keresnek meg minket zárszerviz keretein belül, hogy alakítsuk át a jó öreg tollas kulcsos, négyfordulatos Securemme zárat, mégpedig könnyen kezelhető, kézárbetéten hordható, igen magas biztonsággal bíró, rövid kulcsos, európai profilú zárbetétes működésre. Nálunk ez rutinmunka, hiszen több százat megcsináltunk már. Ismerjük a fogásokat, tudjuk a lépéseket, tapasztalatunk van benne. A lenti fotókon meg is lehet nézni, milyen volt és milyen lett az ajtózár az átalakítás után.

Miért jó ez a megoldás?

A tollas kulcs régebben nagy biztonsági szerepet töltött be, de ma már a rosszfiúk egyre sűrűbben alkalmaznak különböző olyan zárnyitó eszközöket, melyekkel az olasz Mottura, Securemme, Iseo tollas kulcsos zárakat könnyen nyitogatják. A másik ok pedig a kényelmetlen, hosszú kulcs cipelése a zsebben, táskában, ami nagyon kellemetlen lehet, szúrhat vagy kiszakíthat valamit.

Az általunk ilyenkor alkalmazott izraeli zárbetét a legmagasabb fokozattal bír, Mabisz 6-os besorolású, prémium minőség, betörésbiztos kialakítású. A család és a lakás védelmére szolgáló betörésbiztos zárbetét az RB LOCXIS. Ez a jövő.

Mennyibe kerül a komplett művelet, anyaggal együtt?

A következő ár a lakóparkokba beszerelt, tollas kulcsos Mottura, Securemme vagy Iseo zárszerkezetek átalakítására vonatkozik. Ez általában 120.000 Ft szokott lenni.

A 120.000 Ft tartalmazza a mi munkadíjunkat és az összes anyagköltséget. Minden anyagot, zárat mi viszünk a helyszínre. Ezek a következők: a hárompontos cilinderes meghajtású zárszerkezet, a törésvédő pajzs a rongálás ellen, a prémium kategóriás, 3 kulcsos izraeli LOCXIS zárbetét, továbbá a külső/belső címkegarnitúra vagy másnéven zártakaró, kilincs-gomb címer, kompletten, bronz-, réz- vagy szatén színben.

A Dierre ajtózárak átalakítására a fenti ár nem vonatkozik, az 140.000 Ft-ba kerül. Ha érdekli az átalakítás, mert Dierre ajtózárja van és azt szeretné zárbetét meghajtásúra kialakítani, akkor a részleteket itt olvashatja el.

Mi a megrendelés menete?

Ahhoz, hogy ez a folyamat, a megrendelés és annak kivitelezése rugalmasan működjön, tudniuk kell, hogy helyszíni felmérést nem végzünk. Az ügyfelet kérjük meg arra, hogy fotózza körbe az ajtót, kívül, belül, a zárról a tokról, a kulcsról készítsen képeket és küldje el nekünk. Mi ez alapján már mindent tudunk. Ha elfogadja az árat, akkor munkáink függvényében, 2-3 munkanapon belül elvégezzük az átalakítást. A részletekről érdeklődhet telefonon a 06-30-408-8914 telefonszámon, az ajtóról készült fényképeket pedig a profizar@gmail.com email címre küldheti.

Mennyi időt vesz igénybe az átalakítás?

A lenti képeken láthatják, hogy az átalakításhoz szét kell szedni az ajtót, kialakítani a cilinderes működtetést, majd összerakni az ajtót és a finomhangolásokat elvégezni. Ez ajtó függvényében változhat, akár 2-3 óra is lehet.

Kivel végeztesse el a zár átalakítást?

Ez egy olyan munkafolyamat, amit csakis zárszerelő szakember tud elvégezni. Házilag senkinek eszébe se jusson, hogy nekiáll! Az elvégzéséhez speciális eszközök, szerszámok, alkatrészek szükségesek. Továbbá tudni kell a tollas kulcsos zárszerkezet helyére szerelendő új zár méreteit, a törésvédő pajzs vastagságát, a címkegarnitúra kiosztását és a zárbetét aszimmetrikus elosztását. A zárszerelő szakember mindig precízen, pontosan, garanciával végzi el ezt a műveletet. Ha érdeklik a részletek, itt el tudja olvasni!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
Exit mobile version