Site icon Zárcsere Budapest

Kínai biztonsági ajtókilincs cseréje

Gyorsszerviz szolgáltatásunk mindenki számára elérhető. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek, az előre, telefonban leegyeztetett fix áron dolgozunk. Mindenfajta ajtóval foglalkozunk, de a kínai ajtók kilincseire összpontosítunk elsősorban, hiszen a legtöbb probléma ezekből adódik, ilyen a kilincs- és rugótörés, illetve a zárbetétek betörők általi sérülésmentes és gyakori feltörése.

A HiSec és Secdoors ajtók kínaiak, de nem biztonságiak. A zárbetétjük védelem nélküli, a kilincsük gyenge, magyarul, az egész ajtó szervizszolgáltatást igényel. Mi ebben tudunk segíteni. Elérhetőségeinket megtalálja itt.

HiSec és Secdoors kínai ajtók kilincseinek pótlása

A legtöbbet eladott ajtók márkáiról írunk most, de sajnos ezeknek a negatív hozadéka az a probléma, amely a törésre hibára vezethető vissza. A legtöbb eset úgy kezdődik, hogy behúzzák az ajtót és már le is törött a kilincs valamelyik része, így nem lehet rendeltetésszerűen nyitni és zárni az ajtót. Nem beszélve a balesetet okozó hegyes kilincs-csonkról! A HiSec és Secdoors ajtókilincsek törésének és rugótöréseinek megoldása a komplett kilincspár csere, jobbos vagy balos kivitelben.

A lógó, törött kilincs cseréje hogyan orvosolható?

A lógó kilincs tulajdonképpen majdnem egy az egyben a törött kilincs probléma, hiszen mindkét esetben komplett külső/belső garnitúrát kell cserélni. A kilincs belső részében a visszahúzó rugó törött ketté, ezért áll lefelé az ún. fogantyú/markolat. Ebben rugót nem tudunk cserélni, egy erősebb, masszívabb kilincs kerül felszerelésre, ami sokkal tovább bírja, mint az elődje.

Külön rugót vagy bármilyen házi tuningolást nem vállalunk! A kilincs csere komplett költsége Budapest területén 28.000 Ft-ba kerül. Kiszállási díj nincs!

Kilincs-cserekor érdemes a zárbetétet is cseréli

Nagyon régóta foglalkozunk különböző márkájú kínai ajtókkal, egy- és kétzáras kivitelűekkel. Ezeknél a csodaajtóknál sajnos rendszeresen letörik a kilincs külső vagy belső markolata, vagy pedig a rugó adja fel a szolgálatot a kilincs mögött. Ezek anyaghibák és beállítási problémák miatt fordulnak elő.

Az alábbiakban tudnak még részletesebben olvasni eme problémákról, vagy ezen a linken szintén találnak információkat.

Ha már kilincset cserélnek, érdemes megnézetni a szerelővel a gyári zárbetéteket is, mert ha a kulcsok nagyon régiek, kopottak, akadnak mindenképp szükséges a csere. Továbbá, előszeretettel látogatják a betörők azokat az ingatlanokat, ahol még a piros-sárga-fekete kulcsos gyári betét van beszerelve, melyek könnyen, gyorsan nyithatók.

A zárszerelő kolléga a helyszínen elmondja részletesen, hogyan történik a tolvajok által a zárbetétek gyors és sérülésmentes nyitása. Mi itt egy pár sorban tájékoztatjuk Önöket mitől jobb a mi termékünk és miért érdemes egyszerre zárbetétet is cserélni, ha már úgyis kimegyünk a kilincs cseréhez.

Egy kis matek

A letört HiSec kilincs-csere ára 28.000 Ft, ha csak ezt rendeli meg. Az izraeli zárbetét csere ára 32.000 Ft. Ez összesen 2x1 óra, kétszeri helyszíni kiszállás, azaz összesen a külön rendelésnél 60.000 Ft. Ez nem kevés egy kínai ajtó tekintetében, viszont ha gazdaságosan gondolkozunk, akkor egy kiszállással mind a kilincspár, mind a zárbetét cseréje összesen 46.000 Ft-ba kerül. Ez volt a számtan, most jöjjön a biztonság!

A biztonság mindig legyen az első, azt kell szem előtt tartani! A kínai zárak olcsók, nincs bennük semmilyen védelem, így nem állnak ellen a betörőknek, vajmi könnyedséggel nyithatók egy neten vásárolható zárfésűvel.

Mit tud az izraeli cilinder? Hát ennél jóval többet, hiszen Mabisz 5 minősítést kapott, ami kettővel magasabb besorolás! A zárbetét nem Kínában készül, hanem Izraelben. 5 kulcs tartozik a zárhoz és egy kódkártya. Ez védi a tulajdonost az illetéktelen másolástól. A zárbetét maga -a felépítése miatt- fúrás-, törés-, finomnyitás-, savazás-, rongálás-, fagyasztás ellen védett!

A kínai ajtók gyári zárbetétjei maximum a huzat ellen védenek! Ha jót akar, válassza Ön is a biztonságot, no meg a minőséget!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
Exit mobile version