Site icon Zárcsere Budapest

Zárcsere gyorsan, szakszerűen Budapest kerületeiben, kiszállással, jó áron

Szinte majdnem az összes zártípus cseréjét, szerelését vállaljuk viszonylag rövid idő alatt, ha az ügyfél minket hív és tőlünk rendeli meg a munkát. De milyen zárcserék is jöhetnek szóba pl. zárbetét-csere esetén, ami a sztenderd kategória?

Hevederzárbetét kicserélése, kínai HiSec vagy Secdoors kétzáras ajtózárcsere, vagy netán tollaskulcsos olasz Viro, CR, Sab, Mottura, Cisa, Securemme magas fokozatú zárcsere. Mul-T-Lock és Superlock izraeli zárak cseréje, Turul biztonsági zárbetét csere (gombzár cserét nem vállalunk). Műanyag felhúzókilincs, emelős zárakba cilindercsere, fa- és fémajtók, tárolok zárjainak a kicserélése. Ezeket mind vállaljuk. Amit viszont nem vállalunk, az a lakáson belüli szobaajtók zárjainak a cseréje.

Műanyag ajtó zárbetét cseréje jó minőségű zárra, kiszállással, Budapesten

Rengeteg műanyag ajtó van, így ebből kifolyólag sok a megrendelésünk a zárbetét-cserére. De miért van erre szükség? Azért, mert új lakásba költöznek az emberek, esetleg elhagyják vagy ellopják tőlük a lakáskulcsot, vagy csak szeretnék kicsit modernebbre, biztonságosabbra cserélni a zárjukat.

Javaslatunk egy olyan Izraelben készült zár, ami megállja a helyét a betörők ellen és minőséget is nyújt egyben. Válassza a Keylocx zárbetétcserét! Mi mindent megoldunk Ön helyett, a saját lakásán, az Ön kerületében! Ezek a zárbetétek 5 darab gyári kulccsal rendelkezek, valamint fúrás-, zárfésülés-, másolás-, savazás- és törés ellen védik az ajtót. Az ajtó lelke a jó zárbetét, ezen nem szabad spórolni! Nálunk már munkadíjjal, számlával együtt, azaz kompletten 32000 Ft-tól elérhető, megrendelhető a Keylocx zárbetét csere!

Hi-Sec ajtóban egy- vagy két zárbetét kicserélése

A legnépszerűbb ajtók egyike, de a piros, fekete és a sárga kulcsaival nem épp a biztonság jelképe a kínai HiSec ajtó. Mindig ajánljuk ezeknek a kicserélését egy magasabb biztonsági fokozatú, megbízhatóbb zárbetétre!

Mi a zárszerviz szolgáltatás során RB Keylocx és RB LOCXIS zárakat szerelünk be, mást nem. Ezek már beváltak, minőségük kiváló, biztonságosak és a Mabisz által is bevizsgáltak. Érdemes mind az alsó és felső zárcilindert kicserélni, de ha már az egyik ki van, az is sokat dob a biztonság latjába.

A HiSec ajtó zárcsere nálunk 28.000 forinttól elérhető Budapest területén, kiszállással, garanciával, számlával együtt. Az új zárakhoz 5 db gyári kulcsot adunk, a dobozt az ügyfél előtt bontjuk ki.

Ha nem elég az öt kulcs, akkor a Kulcskirály zárszaküzletben tudnak a kártya segítségével további másolatokat készíttetni.

Mul-T-Lock, Superlock, Imilock, illetve Turul zárbetétek cseréje jótállással

Ezek az ajtók Izraelben készültek anno, idestova valamelyikük már lassan 20 éve és a zár vagy zárszerkezet kezd elfáradni. Erre utaló jel, hogy pl. lóg a kilincs, nehezen megy bele a zárbetétbe a kulcs, és/vagy nehezen fordul el benne. A zárbetét ezekben az ajtókban fogaskerékkel van ellátva, ami hajtja az íves szerkezetet a forduláskor.

Zárcsere esetén nemcsak egyszerűen kihúzom a betétet, hanem az egész kilincs, illetve címkegarnitúrát le kell hozzá szedni, bontani. Nem ajánljuk senkinek, hogy ezt házilag csinálja meg, mert ennél jóval összetettebb a feladat. Ráadásul a zárat védő forgógyűrű keskeny, így csak vékony kulcsszárú zárbetétet lehet beletenni, amilyen pl. a szintén izraeli RB Keylocx és RB LOCXIS zárbetétek.

Olasz Dierre, Viro, Securemme, Cisa, Mottura, Sab, Cerutti zárak cseréje szakszerűen

Az olasz zárak nagyon magasfokú biztonságot adnak a tulajdonosoknak, de a cseréjük sajnos költséges.

Vannak típusok, mint pl. a Dierre és Cisa, amelyeknél, ha normálisan működik a zár, elég egy kódolás a zárban, és nem kell szétszedni az egész ajtót a zárcseréhez.

A fixlamellás zárak esetében, mint pl. a Viro-Cerutti, Sab komplett zárszerkezet csere szükséges. Ennek ára 76.000 Ft-tól érhető el Budapest területén kiszállással, szereléssel együtt.

A zárcsere előtt mindig kérünk az ügyféltől fényképet az ajtó éléből, hogy lássuk, milyen szerelés szükséges és mennyi időt kell rászánni a szerelőnek. Illetve ez alapján tudjuk 100 százalékban beazonosítani a cserélendő olasz trezorzárat, mert van, amelyikből többfajta is jelen van a magyar piacon. Minden tollaskulcsos, nagytestű olasz zár cseréjét vállaljuk rövid határidővel, raktárkészletről!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
Exit mobile version