Site icon Zárcsere Budapest

Zárcsere Budapest összes kerületében kiszállással

Gyorsan, szakszerűen, hatékonyan vállalunk minden budapesti lakos számára profi zárszerviz szolgáltatást a főváros minden kerületében, extra kiszállási díj felszámolása nélkül! Nálunk csak az elvégzett zárcsere vagy zárszerviz szolgáltatás fix árát kell megfizetnie, napszaktól, időponttól függetlenül, a helyszínre érkező zárszerelő szakembernek! Csak készpénzes fizetést fogadunk el, átutalással nem dolgozunk!

Mozgó budapesti zárszerviz szolgáltatóként nagyon sokfajta, különféle munkákra fel vagyunk készülve. Munkáink függvényében pár órán belül, ügyeleti jelleggel tudunk gyors munkavégzést biztosítani minden budapesti lakos számára.

A bejárati ajtókkal kapcsolatban többféle ajtót különböztetünk meg egymástól, így, ha az ügyfél a zárat, amivel gond van vagy cserélni kell, nem is ismeri, az ajtóról a legtöbb esetben tud felvilágítást nyújtani.

Milyen bejárati ajtókat is ismerhetünk? Lehet szó régi típusú faajtóról, a hagyományos panellakásokban található bejárati ajtóról, a modernebb többpontos biztonsági acélajtónak kikiáltott kínai bejárati ajtóról, vagy a fehér és barna színekben elterjedt műanyag bejárati ajtókról. Meg kell említenünk továbbá, a hosszú, tollas kulccsal rendelkező trezorzáras biztonsági ajtókat is. Ez esetében sokszor az ügyfél nem tudja, hogy valódi acélajtóról van szó, amely faborítással van ellátva.

Az ajtót úgy is beazonosíthatjuk, hogy pl. milyen zár tartozik hozzá, aminek a márkáját könnyedén meg lehet állapítani a kulcsról. Sokak fejében nem áll össze az egy meg egy, hogy miért a kulcsról kérdezzük. Azért, mert ez a kulcs nyitja az ajtót, tehát ami a kulcsra rá van írva, valószínűsíthetően az a zár/zárbetét működteti az ajtót. Kivétel persze, ha másolt kulcsokról van szó, amin nincs márkajelzés, vagy a kulcs gyártójának a márkajelzése van rajta.

A leggyakoribb zárproblémák Budapesten:

Kínai ajtók, HiSec ajtók kilincs törése, mely esetben erősített kilincs csere szükséges. Ugyanebben az ajtóban zárbetét csere, gyakran zárszerkezet csere is, a rossz minőség kiküszöbölésére, a biztonság növelésére. Műanyag ajtóban zárbetét csere vagy vasalat, azaz zárszerkezet csere. Trezorajtóban akadozás miatti zárszerkezet csere – ilyenkor javítgatni a szerkezetet nem lehet, muszáj cserélni, különben az ajtó hamarosan nem fog kinyílni! Műanyag és kínai ajtók megerősítése hevederzárral vagy másodzárral, a befeszítés elkerülésére. Kulcselvesztés miatti zárnyitás, zárbetét nyitás és csere. Elromlott zárak miatti zárnyitás, ajtónyitás, mely során az ajtó soha nem sérül. Kívülről gombbal ellátott ajtók becsapódása miatti ajtónyitás, ilyenkor nem sérül sem az ajtó, sem a zár.

Diszpécser kollégáink szakszerűen kikérdezik az ügyfelet az ajtó problémájáról, arról, hogy pontosan mit is kell cserélni. Az ő leleményességüknek, illetve a több éves tapasztalatuknak köszönhetően, nagyon könnyen be tudjuk azonosítani, hogy milyen ajtóval állunk szemben. Onnan már csak egy lépés, hogy rájöjjünk, az ajtónak a zárbetétjével, zárszerkezetével, kilincsével van-e probléma, illetve, hogy ilyen esetben mit is kell pontosan cserélni. Lehet szó továbbá, bizonyos ajtók esetében ajtóbeállításról, vagy zárakadozás miatti zárszerkezet cseréről a trezorzáras ajtóknál, esetleg becsapódott ajtónyitásról, vagy kulcselvesztés miatti zárnyitásról.

Budapesti zárszerviz cégünk a nap 24 órájában vállal szakszerűen ajtózárcserét, zárbetét cserét, zárszerkezet cserét, vasalat cserét, kilincs cserét, melyet szakértelemmel, nagyfokú tapasztalattal és garancia biztosítása mellett végzünk el! Minden budapesti kerületben vállalunk zárszerviz munkát, a nap minden órájában! Áraink, amelyet a diszpécser kolléga minden esetben előre közöl minden ügyféllel a telefonos beszélgetés során, fix árak. Függetlenek attól, hogy a szerviz szolgáltatást Budapest melyik kerületében szükséges elvégezni. Árainkra egyéb költség, felár nem tevődik rá.

Forduljon hozzánk, ha szakszerű zárcserét szeretne, gyorsan, jól, garanciával!

Exit mobile version