Site icon Zárcsere Budapest

HiSec ajtó zárbetét csere

Erről az ajtóról nem győzünk elég információt és szakvéleményt adni az ügyfelek számára, hiszen nagyon sok a panasz, a bejelentés a betörők által okozott károkról.

A HiSec ajtó csak az ára miatt ilyen népszerű, de a biztonsági követelményeknek, illetve a lakás védelmének már egyáltalán nem felel meg. Sajnos a tulajdonosok ezzel csak akkor szembesülnek, amikor megtörtént a baj, tehát betörtek hozzájuk, feldúlták otthonukat, kifosztották a lakást, kárt okoztak az értékeikben és mindezt azért, mert az olcsó, kínai HiSec ajtó zárbetétjét egyszerűen, gyorsan, rongálás- és sérülésmentesen kinyitották.

Sajnos egyre több ezeknek a történeteknek és az áldozatoknak a száma. Mi ez ellen csakis egy izraeli biztonsági zárbetét cserével tudunk segíteni, illetve ezzel megelőzhetők a betörések. Az általunk ajánlott zárbetét olyan biztonsági szintű és olyan tulajdonságokkal van ellátva, amely ezeknek az idegenkezű zárnyitásoknak 100 százalékosan ellenáll.

Az izraeli zárbetét MABISZ 6-os besorolású, ami nagyon fontos dolog, szemben a kínai HiSec ajtó zárbetétjének 2-es besorolásával. Az izraeli zárbetét fúrhatatlan, törhetetlen, interaktív csaprendszerének köszönhetően megakadályozza az illetéktelen bejutást. Így nem lesz senki betörés áldozata. Ezen érdemes elgondolkozni!

Cégünk ügyeleti jelleggel dolgozik Budapest területén. Rugalmas időbeosztással vállaljuk a gyors, helyszíni zárbetét cserét a kétzáras kínai HiSec ajtóban, a biztonság tökéletesre való fokozása érdekében, bármelyik kerületben.

Ne legyen Ön sem áldozat! Tanuljon más hibájából és hallgasson ránk! Jól felszerelt szervizautónkkal a helyszínen elvégezzük a zárbetét cserét, majd a munka elvégeztével számlát adunk, melyet a betörés után benyújthat a biztosító felé a kárigény visszatérítésére, a rendőrségi jegyzőkönnyvel együtt.

Az izraeli zárbetét előnye a kínai zárbetéttel szemben, hogy a minősége sokkal magasabb, mivel nem Kínában készül, hanem Izraelben. Maga a zárbetét mindkét oldalon törésvédelemmel van ellátva, kívül-belül fúrásvédelemmel van biztosítva, interaktív, duplasoros csaprendszerrel rendelkezik, ami kizárja a finomnyitás műveletét, valamint a másolásvédelme 2030-ig él, így a kulcsokat csak a Kulcskirályban másoltathatja le, csakis a kódkártya felmutatásával!

Várjuk hívását HiSec ajtó zárbetét cserével kapcsolatban!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
Exit mobile version