Postaládazár kinyitása és cseréje Budapesten

A postaláda zárcsere egy hálátlan művelet, nem a zsíros munkák egyike. Mi azonban szívesen megcsináljuk, van rá szakemberünk. Heti 8-10 alkalommal nyitunk és cserélünk postaláda zárakat Budapesten. Azért is hívjon ehhez szakembert, mert mi nem feszegetjük fel az ajtót/zárat, illetve legalább 10 fajta postaládazár van jelen a szervizautónkban.

Ezt pedig mindenkinek saját magának kellene beszerezni és beszerelni, aki erre vállalkozik. A 17.900 Ft-os komplett költségben minden benne van: helyszíni szerelés, kiszállás, anyag, számla. Régebbi és újabb típusú postaláda-zárak cseréjére is fel vagyunk készülve.

A postaládazárak cseréje elsőnek könnyű feladatnak is tűnhet, de sok embernek beletörik a bicskája. Elfogy a türelem, kezdődik a rongálás, a feszegetés csavarhúzóval, lepattogzik a festék, meggyűrődik a lemezajtó, aztán kiderül, hogy a zárat sem tudja kicserélni. Mindez a spórolás címszó alatt. Nem erőltetjük senkire a szolgáltatást, de van hirdetési és egyéb költségünk, amivel az ügyfelek eljutnak hozzánk, illetve mi eljutunk hozzájuk.

Postaláda zárcseréje házilag megoldható-e?

Több internetes portálon is olvasunk olyat, hogy ne várjon szakemberre, csinálja meg magának, ne fizessen érte sokat, aztán csörög a telefonunk, hogy ki akarta nyitni a postaládát, de nem tudta, így az ajtót felfeszítette, a zárat tönkretette, mert valami okos blogger a számítógép mögött ülve leírta, milyen egyszerű is a művelet. Ha már nekiálltak, hívják is fel a szerzőt, akinek a tanácsát olvasták, mi ilyet már nem vállalunk. Ellenben normális postaláda zár kinyitását, majd ennek a cseréjét nagyon szívesen, előre egyeztetett időpontban, Budapest minden kerületében (kivéve V. kerület belső része) 17.900 Ft-ért.

A sajátkezű postaládazárak nyitását cseréjét azért sem ajánljuk, mert a kinyitása nem egyszerű, illetve nem biztos, hogy kapnak olyan zárat, ami benne volt, pláne, ha régebbi a zár. Az új típusú zárat pedig igazítani, reszelni kell a furathoz, mivel más gyártástechnológiával készült.

Postaláda zárcsere elérhetőség, munka megrendelése

A postaláda zárcsere nem tartozik a sürgős, azonnal elvégzendő munkák közé. Általában 1-2 munkanapon belül tudunk rá sort keríteni. Ezt a típusú munkát hétfőtől péntekig végezzük, hétvégén ügyeleti gyorsszerviz van, lakásajtók kapcsán. Telefonunk folyamatosan hívható, ha épp nem tudjuk felvenni, visszahívjuk a kijelzett számot. Csak azok a postaládazárcserék nem jönnek össze, ahol vagy azonnal kell, amire nincs mód, vagy ahol sokallják az árat. Ám így is a budapesti zárszervizek közül mi cserélünk a legtöbbet.

06-30-408-8914

Mikor szükséges a postaládazár kinyitása, cseréje?

A legtöbb esetben elvesztett kulcs, vagy tulajdonosváltás esetén kerül sor a levelesláda zárak cseréjére. Ha van hozzá kulcs, nem szoktuk megfúrni a zárszerkezetet, csak teszünk be helyette egy másikat. Fúrásnál csakis a zár rongálódik, amit amúgy is cserélünk, mi nem feszegetünk, elvégre ahhoz nem kell szakember.

Szolgáltatásunk mindenki számára elérhető és megfizethető. Rugalmas időbeosztással dolgozunk, tapasztalatunk van bőven, hiszen több ezer postaládazárat kicseréltünk az elmúlt 15 évben. A munkát fix áron végezzük, külön kiszállási díjat nem számolunk fel. Ha gondolja, bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Postaládazár kinyitása és cseréje Budapesten