Gyorsszerviz szolgáltatások mindenki számára

A mai rohanó világban örülünk, ha találunk egy ajtószerviz céget, aki az ajtóinkat karbantartja, beállítja, de kevés az olyan zárszerviz cég, aki mindennel teljeskörűen foglalkozna. Mi próbálunk minden ajtózárral kapcsolatos problémára megoldást nyújtani, ha megfizetik a munkadíjunkat, megyünk, szolgáltatunk, szerelünk és cserélünk mindenkinek.

Főként Budapesten végzünk szakszerviz ellátásokat, ilyen pl. egy véletlenszerű becsapódott ajtónyitás, egy gyors postaláda zárcsere, majdnem mindegyik kínai ajtó problémáival is megküzdünk, trezorzárakat cserélünk, szintén trezorzárak kódolását is elvégezzük.

Hogyan valósul meg a zárcsere megrendelése?

Próbálunk a lehető leggyorsabban kijutni mindenkihez és az árainkat is úgy tartani, hogy minket válasszanak. Várjuk ügyfeleink megkeresését, akár emailben, akár telefonon. Az emailekre röviden válaszolunk, de időpont egyeztetést csakis telefonon végzünk, az írásban borzasztóan körülményes. Ilyenkor több kérdés is van, így a kommunikáció is egyszerűbb. Árainkról, zárjainkról szintén tud telefonon érdeklődni.

Helyszíni postaládazár kicserélése

Kör alakú, tűkulcsos, kocka formájú és számos, egyéb más kinézetű postaláda-zárakat tudunk gyors munkavégzéssel cserélni. Ismerve a szakma többi résztvevőjét, senki nem ragaszkodik annyira ezekhez a munkákhoz, de mi megcsináljuk, fix díjszabás szerint. A postaláda zárcserére nem tudunk egy órán belül időpontot adni, de vannak üres időszakok, mikor egy-egy cserét be tudunk tenni Budapest bármelyik kerületében. Mivel a postaláda zárcsere nem égető feladat, így ezeket későbbi időpontokban végezzük el, leginkább a sürgős munkákat vesszük előre, de így is 1-2 napon belül elvégezzük a levelesszekrény zárjának a kicserélését.

Gombos ajtó kinyitása roncsolásmentesen

Lehet figyelmetlenség vagy huzat, vagy bármi egyéb körülmény, ami miatt valaki kizáródik az ajtón kívülre. Ilyenkor a kulcs a zárban van belülről, rossz esetben a mobil is. A külső gomb fix, nem lenyomható, ezért nem lehet visszajutni a lakásba. Mi ilyenkor tudunk segítséget nyújtani. Egy speciális eszközzel, szerszámmal, gyorsan, szakszerűen, sérülésmentesen nyitjuk a bejárati ajtókat. Nem szabad feszegetni, rongálni a zárat ilyenkor, mert csak sérülési nyomot hagy az ajtón! Általában ez egyéni próbálkozások nem célravezetőek, egy szakszerű zárnyitás miatt érdemes gyorsszervizhez fordulni.

Dierre zártanítás, programozás, kódolás

A Dierre ajtótulajdonosok azért hálásak lehetnek, mert a legmagasabb biztonsági kategóriás ajtóval van védve az otthonuk. Viszont, ha elhagyják a lakáskulcsot, ugyanúgy szükség van zárcserére, mint bármely más ajtó esetében. Csak itt más módon történik a folyamat, mint a hagyományos cilinderbetét cserénél.

A sima zárbetét csere az egyszerűbb ajtóknál otthon is elvégezhető, a Dierre zártanítás viszont nem. Az Olaszországban készült Dierre-Atra zárszerkezet kulcs-cseréjét a belső kulcstőke kiszedésével és annak cserélésével tudjuk megváltoztatni. Itt fontos szempont a zár tökéletes működése és a zárszerkezet kora. Továbbá, a kódoláshoz elengedhetetlenül szükséges egy kulcs, ami működteti az ajtót és természetesen az ajtónak nyitva is kell lennie. A Dierre kulcskészlet lehet hosszú vagy rövid kulcsokkal gyártott, illetve 3 vagy 5 darabos kiszerelésű. Ezeket a kulcsokat mindig az ügyfelek előtt bontjuk ki a saját dobozával. Plusz kulcsok készítését nem vállaljuk, azzal egy szaküzletet kell felkeresni.

A Dierre ajtózárak kódolásánál átnézzük az ajtót, hogy ne akadjon, ne szoruljon, ezért pluszköltség nem kerül felszámításra. A kódolás díja 52-54.000 Ft-tól elérhető. Időpontot telefonon tud egyeztetni.