Digitális ajtókitekintő szerelés

A hagyományos kitekintők általános jellemzői

  • Praktikus és esztétikus kiegészítője az ajtónak, kis- és nagy látószögben
  • A kukucskálón befelé nem lehet látni
  • Anyaga általában réz vagy króm
  • Ajtóvastagság függvényében kapható méretek

Digitális kitekintő

Akinek biztonsági ajtaja van, azoknak általában egy kis, hagyományos, egyszerű, átlagos ajtókitekintőn kell kinézni.

Hiába van a kitekintőn egy nagyító lencse, ettől függetlenül nem lehet látni a teljes ajtó előtti képet.

Az új fejlesztés, a mai világban egy nagyon jó megoldás, mert a mindennapi életünket segíti. Akár, ha csenget a postás, szomszéd, vagy csak hangoskodás van a lépcsőházban. Nem beszélve arról, hogy a digitális kitekintőnek van egy mobil telefon nagyságú képernyője. Ennek nagyon egyszerű a kezelése. Csak egy gombot kell megnyomni és máris az ajtó előtti képet vetíti a szemünk elé.

Így nemcsak az ajtó előtt álló ember fejt látjuk, hanem lényegében az egész ajtó előtti teret. Ezzel ki tudunk szűrni minden olyan dolgot, amelyből esetleg minket bármilyen veszély fenyegetne.

Vállaljuk a digitális kitekintők beszerelését, a hagyományos helyére, illetve, ha az ügyfél máshová kéri, akkor oda.

A felszerelése nem bonyolult, csak a benne lévő, a kitekintőn áthaladó vékony drótok könnyen elszakíthatók, ezért utána az már nem javítható.

A digitális kitekintő szerelését bízza szakemberre, így Önnek nem kell mást tenni, csak a munkát megrendelnie, és a számlát kifizetnie.

A digitális kitekintő technikai jellemzői

A kitekintő telepítése gyorsan és egyszerűen elvégezhető, az ajtó szétbontása és mindenféle vezetékek bekötése nélkül.

Az ajtó vastagságának függvényében, 68-94 mm között állítható, a kitekintő átmérője 14 mm, az LCD kijelzője 3,2 hüvelyk, 160 fokos látószög, automatikus kikapcsolás 10 mp után.

A digitális kitekintő kétféle színváltozatban kapható: ezüst króm és réz kivitelben. A felszerelése nagyon egyszerű. A régi kitekintőt csupán ki kell csavarni és a helyére beilleszteni az újat. Három darab AAA elemmel működik.

A digitális kitekintő felszerelését, cégünk, Budapest területén, munkadíjjal együtt, bruttó 39.000,- Ft összegért vállalja.

Digitális kitekintővel kapcsolatos információért vagy szerelési időpont egyeztetéséért hívja diszpécserszolgálatunkat, az alábbi telefonszámokon! Ügyfeleinknek az év 365 napján non-stop rendelkezésére állunk!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest