Dierre gyors- és szakszerviz ügyeleti jelleggel

Sokan nem is gondolják, hogy milyen fontos lehet egy gyorsszerviz tevékenysége, hiszen mikor baj van, nem nyílik egy ajtó, valaki rosszul van egy lakásban, vagy netán a zárba ragad a kulcs, bepánikolnak az emberek és azt sem tudják, kihez forduljanak. A gyorsszerviz arra hivatott, hogy a bajba jutott ügyfelek problémáit megoldja, a lakásba ragadtakat ki-, a lakásból kinnrekedőket pedig beengedjék. Költözéskor vagy kulcsvesztés estén kicseréljék a bonyolult szerkezetű, ámde biztonságos Dierre zárakat.

A Dierre ajtózárak lehetnek tollas kulcsos vagy cilinderes működésű szerkezetek. Ezeknek a cseréjét csakis szakszervizzel végeztesse! Bonyolult mechanizmus, ami szaktudást igényel, továbbá különböző méretű zárbetétek is lehetnek az ajtóban, valamint különböző kulcshosszúságú garnitúrákat kell alkalmazni a tollas kulcsoknál, ajtóvastagság függvényében.

Dierre szakszervizünk ügyeleti jelleggel jó áron, gyorsan, hatékonyan dolgozik Budapest minden kerületében a Dierre ajtók teljes körű szervizellátásában.

Miért ne erőltesse a Dierre zárat, ha nem nyitja a kulcs?

Minden problémának, hibának van egy előzménye. A legtöbb esetben a nehézkes záródás a jellemző, az ajtó emelése, rángatása nem jó jel. Ezek is arra utalnak, hogy valamit kezdeni kellene az ajtóval, valami probléma van vele. Általában ezeket az intő jeleket figyelmen kívül hagyják az emberek, hátha megoldódik magától. Nem szokott. Vagy a kulcs törik bele a zárba, vagy az erőltetés hatására a zárszerkezetben átfordul a kulcs és beleszorul a zárba. Ilyenkor se ki, se be. Mitévők legyünk?

Ne szabad feszegetni! Egy-két próbálkozást még megér a dolog, ha kinyílik, mindenféleképp nézessék meg egy Dierre szakértővel, mert nem biztos, hogy legközelebb is ilyen szerencséjük lesz. Ha nem nyílik, ne a szomszédot, a gondnokot hívják, velük nem lesznek előrébb, hanem egy szakszervizt, akik speciális eszközzel, szakértelemmel, sérülésmentesen kinyitják az ajtót.

Ingyenes kiszállás Budapesten megrendelt munka esetén

Dierre ajtószerviz szolgáltató vállalkozás vagyunk. Nekünk is fizetni kell az üzemanyagért, így az ingyenes kiszállást csak akkor tudjuk biztosítani bárkinek, ha megrendeli a zárcserét, az ajtónyitást, ajtóbeállítást. Ha a megrendelő hibájából történik a munka lemondása közvetlenül a megbeszélt időpont előtt, kiszállási díjat számolunk fel, mert ilyen üzemanyagárak mellett nem termelhetünk veszteséget. Próbálunk visszafogott árakkal dolgozni, de sajnos jelentősen emelkedik mindennek az ára, ráadásul a Dierre zárak elég magas biztonsági fokozatú termékek. Nem lehet őket összehasonlítani egy Elzett zárbetéttel! Sokkal magasabb a zár anyagköltsége, mint bármely más zárszerkezeté.

Ezek az olasz zárak Torinóban készülnek, így az ideszállíttatásuk sem egyszerű. Próbálunk minden zárat a gyárból rendelni, a költségek csökkentése érdekében. Budapest összes kerületében van szinte szervizautónk, mindegyik nagyon jól felszerelt. Igyekszünk a megrendelő hívástól számított pár órán belül megoldani a problémát, de mindenkinek meg kell érteni, hogy vannak nálunk is sűrű napok, mikor nem tudunk aznap szerelőt küldeni a címre. Ilyenkor vagy megvárnak minket, vagy sajnos máshoz kell fordulni.

Hogyan történik a helyszíni zárcsere?

A legtöbb esetben telefonon kapjuk a megrendeléseket, ritkább esetben emailen. A beazonosítással kezdődik minden, pontosítunk, merre van az ajtó, hányadik kerületben, mi a probléma, mit kell csinálni a zárral, stb. A korrektség náluk alap, így előre elmondjuk, mivel kell számolni, ezután egyeztetünk időpontot. Ha minden klappol, megyünk is a leegyeztetett időben.

A munkavégzés során odafigyelünk minden részletre, mind az ajtóra, mind a környezetére. Munkáinkra egy év garanciát biztosítunk. A munka végeztével számlát adunk mindenkinek az elvégzett Dierre zárcseréről.

Dierre gyors- és szakszerviz ügyeleti jelleggel
Dierre gyors- és szakszerviz ügyeleti jelleggel