Dierre ajtó zárcseréje Budapesten, kulcsvesztés miatt

Főként az új építésű lakásoknál jellemző a Dierre ajtók, zárak használata, tollas kulcsos vagy cilinder-zárbetétes működtetésben. A tollas verziót már nem nagyon szerelik, inkább elterjedtebb a rövidebb kulcsos változat, azaz a cilinderbetétes kivitel. Ettől függetlenül a tollas kulcs elhagyásakor ezeket a zárakat is át tudjuk kódolni vagy ki tudjuk cserélni.  A cilinderbetéteket pedig Dierre New Power zárbetét helyett, másolásvédett Iseo R90 típusra cseréljük. Ennek a zárbetétnek a legnagyobb előnye a 100 % biztonság mellett, hogy a zárbetéthez tartozó 5 kulcson kívül az ügyfél kap egy kódkártyát, amire nagyon kell vigyáznia. Ezzel tudunk pótkulcsokat rendelni Olaszországból, mert Magyarországon ezt a kulcsot nem másolják, így illetéktelen kezébe nem juthat a tulajdonos kulcsa.

Budapesti gyorsszerviz szolgáltatásunk a Dierre ajtók, zárak legprofibb szakszervize. Mindenre fel vagyunk készülve, nemcsak szakmailag, de raktárkészletileg is jól állunk. Budapest összes kerületében vállaljuk a Dierre zárak cseréjét és szervizelését.

Dierre zárbetét kicserélése mennyibe kerül?

Cégünk fix áron végzi a Dierre zárak cseréjét Budapest területén. Pontos összeget akkor tudunk mondani, ha a beazonosítás megtörtént, pl. küld nekünk képet a kulcsról, a zárról az ajtóban. Írásunk alatt segítség lehet a két fotó, hogyan is szeretnénk és célszerű ezeket a képeket elkészíteni.

Általában Iseo R7 vagy Iseo R90 prémium kategória kerül beszerelésre, ezekkel dolgozunk. Olasz gyári zárbetét mindkettő, 5 kulcsos kivitelűek. Az ajtó külső részénél az ügyfél kulccsal nyitja a zárat, belülről pedig tekerőgombbal forgatja a bezáráskor. Ezeknek a záraknak a cseréjét érdemes szakszervizzel végeztetni, házi kicserélése nem ajánlott. Egy év garanciát vállalunk a termékeinkre, szakszerű használat mellett.

A zárbetétek gyári csomagolásban kerülnek a megrendelőhöz. Előttük bontja ki a szerelő a dobozt. A zárcserével kapcsolatos további információt vagy időpont egyeztetést telefonon kérhet. A legtöbbször aznapi vagy másnapi időpontot tudunk adni mindenkinek.

Mi történik akkor, ha nem nyílik a Dierre záras ajtó?

A legelső és legfontosabb dolog, hogy ne pánikoljanak, ne erőltessenek semmit. A kulcsot nem szabad beletörni! Gondnokot, szomszédot ne hívjanak, nem értenek hozzá. A megoldás mi vagyunk, a Dierre zárakkal foglalkozó szakszerviz. A legtöbb esetben a baj megelőzhető, ki lehet nyitni rongálás nélkül, még a zár meghibásodása előtt. Ha akadni kezd, nehezen működik már, telefonáljanak azonnal, ne várják meg jó magyar szokás szerint, míg nem fog kinyílni!

Sokszor megelőzhető az ajtó zárcseréje az ajtó beállításával vagy az ellendarab igazításával, mert csupán elmozdult az ajtó, lejjebb ereszkedtek a zsanérok, ezáltal nehezebb a működés. Ez nem a szerkezet, a zárbetét vagy a kulcsok hibája. Hasonló, mint a lapos gumi, ha húz az autó, kidurran vagy leenged.

Hogyan lehet megkülönböztetni a tollas és cilinderes kulcsokat?

Ha zárkódolás vagy zárbetét csere előtt áll, a legjobb, ha lefotózza a kulcsokat és mi segítünk a beazonosításban. Ha azonban tud válaszolni a kolléga feltett kérdéseire, akkor közösen is be tudjuk azonosítani, így könnyebb nekünk is árat egyeztetni. A tollas kulcsosoknál jó, ha leméri a kulcs teljes hosszát, mert vannak vastagabb és vékonyabb ajtók, így a kulcshossz is más és más lehet. Lehet kérni rövidebb és hosszabb kulcsokat, 3 vagy 5 kulcsszámú változatokban. Így mindenkinek megpróbálunk a kedvére tenni.

Dierre ajtó zárcseréje Budapesten, kulcsvesztés miatt
Dierre ajtó zárcseréje Budapesten, kulcsvesztés miatt