Ajtó-kitekintő szerelés

A modernebb bejárati ajtóknak már az alaptartozéka a (széles látószögű), de hagyományos kitekintő, amelyet más néven kémlelőnek, vagy kukucskálónak is neveznek.

A kitekintőnek annyi a szerepe, hogy belülről látni engedi, hogy ki áll az ajtó előtt, így ki-ki eldöntheti, hogy ajtót nyit-e vagy sem.

A hagyományos ajtókitekintő

Mindenki találkozott már az egyszerű, sztenderd bejárati ajtó kitekintővel. Belül a kis lemezkét vagy műanyagot el kell húzni, és a csőbe belenézve már látjuk is az ajtó mögött álló személyt.

Ezek a kitekintők majdnem minden típusú ajtón megtalálhatók. Fa-, fém, műanyag-, lemez- vagy biztonsági ajtókon. Körülbelül szemmagasságban szerelik, hogy kényelmes legyen a kitekintés. Az újabb kitekintőkbe viszonylag tiszta a kép, a régiekbe kicsit homályosabb, opálosabb, mert az évek alatt bekoszolódott.

Mint már említettük ilyen majdnem mindenkinek van, bár ezen azért nem lehet látni a teljes ajtó előtti felületet, ezért is szoktuk javasolni ennek a kitekintőnek a digitális, már fejlett változatát.

A digitális kitekintő

Ha a legjobban akarnánk megfogalmazni, egy mobiltelefon fektetett változatára hasonlít a szerkezet, ami az ajtólapra van szerelve. Annyi különbséggel, hogy a másik részével, ami a kitekintést mutatja, egy elektromos vezetékkel van összeköttetésben. A belső vevő a kamerával van összekötve, és a kamera kivetíti az ajtó előtti képet a belső panelra. Ezt a hagyományos kitekintő helyére szereljük fel általában, de ha máshova szeretné, akkor azt is megoldjuk. Fúrunk egy másik kémlelőnyílást az ajtón, oda, ahová az ügyfél szeretné.

Ez a készülék nem készít videót, nem rögzít, csak mutatja a képet, ha a gombot egyszer megnyomjuk. Ezt a készüléket 3 db kisebb méretű ceruzaelem működteti, amelyet mi a helyszíni telepítéskor belehelyezünk. Így Önnek a komplett digitális kitekintő szerelést kell kifizetnie, melynek költsége Budapest területén, bruttó 39.000 Ft.

A digitális kitekintő technikai jellemzői

A kitekintő telepítése gyorsan és egyszerűen elvégezhető, az ajtó szétbontása és mindenféle vezetékek bekötése nélkül.

Az ajtó vastagságának függvényében, 68-94 mm között állítható, a kitekintő átmérője 14 mm, az LCD kijelzője 3,2 hüvelyk, 160 fokos látószög, automatikus kikapcsolás 10 mp után.

A felszerelése nagyon egyszerű. A régi kitekintőt csupán ki kell csavarni és a helyére beilleszteni az újat. Három darab AAA elemmel működik.

A digitális kitekintő felszerelését, cégünk, Budapest területén, munkadíjjal együtt bruttó 39.000,- Ft összegért vállalja.

Digitális kitekintővel kapcsolatos információért vagy szerelési időpont egyeztetéséért hívja diszpécserszolgálatunkat!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest